「閉鎖」なのか「一時閉鎖」なのか、
(過去にリニューアルした時は「一時閉鎖」でしたよね?)
リニューアルしたとしてもまるっと変わってしまうのか、
緊急任務は完全に無かったことにされるのか、
地味に好きだったモンスター同士が戦ってる姿は二度と見れないのか、
今まで採れていた素材は引き続き採れるのか(最重要)、
という、「どのように変わるのか」を行けなくなる前に告知してくださらないと
素材集めに時々行ってた身としてはモヤモヤしてしまいます。

「閉鎖」なのか「一時閉鎖」なのか、
(過去にリニューアルした時は「一時閉鎖」でしたよね?)
リニューアルしたとしてもまるっと変わってしまうのか、
緊急任務は完全に無かったことにされるのか、
地味に好きだったモンスター同士が戦ってる姿は二度と見れないのか、
今まで採れていた素材は引き続き採れるのか(最重要)、
という、「どのように変わるのか」を行けなくなる前に告知してくださらないと
素材集めに時々行ってた身としてはモヤモヤしてしまいます。
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.
Reply With Quote