討伐戦や零式等で使うマーカーについて。
マーカーを毎日コンテンツに入るたび調整して置いていますが、一度置いたマーカーを【記録・保存】し、マクロと同じように【保存したマーカーをマップに反映】出来るようにならないでしょうか?
毎度 「マーカーはあの模様の二つ隣」等シビアな物もありますし、一度保存してしまえば、次からはただ反映するだけで保存したときと変わらないマーカー位置で戦闘が出来るので、大変便利だと感じました。
討伐戦、零式限定でいいので少し考えてもらえないでしょうか?
討伐戦や零式等で使うマーカーについて。
マーカーを毎日コンテンツに入るたび調整して置いていますが、一度置いたマーカーを【記録・保存】し、マクロと同じように【保存したマーカーをマップに反映】出来るようにならないでしょうか?
毎度 「マーカーはあの模様の二つ隣」等シビアな物もありますし、一度保存してしまえば、次からはただ反映するだけで保存したときと変わらないマーカー位置で戦闘が出来るので、大変便利だと感じました。
討伐戦、零式限定でいいので少し考えてもらえないでしょうか?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.