竜血ゲージに関してはもう時間制で揮発する仕組みを変える事はしないのだろうと諦めました(個人的には蒼天の頃のようにゲイル撃つとゲージ消費するけど連打可能というような管理要素が欲しかった)が、チャージアクションが無いのにはガッカリしました。
イルーシブジャンプとスパインダイブはチャージアクション化するかリキャストを10secくらいにしても良かったのではと思います。特にスパインダイブに関してはスタン削除、威力低下等してリキャスト早めて貰いたいです。
竜血ゲージに関してはもう時間制で揮発する仕組みを変える事はしないのだろうと諦めました(個人的には蒼天の頃のようにゲイル撃つとゲージ消費するけど連打可能というような管理要素が欲しかった)が、チャージアクションが無いのにはガッカリしました。
イルーシブジャンプとスパインダイブはチャージアクション化するかリキャストを10secくらいにしても良かったのではと思います。特にスパインダイブに関してはスタン削除、威力低下等してリキャスト早めて貰いたいです。
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.

Reply With Quote