いつぞやのコミュニティ放送を参考にするなら、諸処分は累積式だそうですから
直近の行為は、フィニッシュホールドになっただけで
監獄招待されるまで目を付けられていた大部分の要因は、過去にあった
って場合もありますよ
その上で、尚も心当たりがないのであれば
親元であるスクエニの方に、不実を訴えれば良いんじゃないかな
それでも親元が動かないなら、いよいよ消費者庁なりの出番になるでしょうね
いつぞやのコミュニティ放送を参考にするなら、諸処分は累積式だそうですから
直近の行為は、フィニッシュホールドになっただけで
監獄招待されるまで目を付けられていた大部分の要因は、過去にあった
って場合もありますよ
その上で、尚も心当たりがないのであれば
親元であるスクエニの方に、不実を訴えれば良いんじゃないかな
それでも親元が動かないなら、いよいよ消費者庁なりの出番になるでしょうね
Last edited by caius_zweibel; 05-22-2019 at 08:36 PM. Reason: 途中で送信してしまったため
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.