個人的には妖精みたいなものがあってもノクタはハブられてたと思いました。
単体回復の性能よりも、PTが生き残れる為の範囲回復の性能がなくて訳に立たなかったので。
ノクタに魅力ないのは事実なのでもっと回復性能なりカードなしあげていいと思います。
学者さんがノクタにバリアが負けても「バリアがノクタに負けてる!」って主張は「でも不屈あるじゃん?」で終わってしまいますよね。
それぐらい占星術師も「でもカードあるじゃん?」が言えるぐらい強いといいんですけどね。

個人的には妖精みたいなものがあってもノクタはハブられてたと思いました。
単体回復の性能よりも、PTが生き残れる為の範囲回復の性能がなくて訳に立たなかったので。
ノクタに魅力ないのは事実なのでもっと回復性能なりカードなしあげていいと思います。
学者さんがノクタにバリアが負けても「バリアがノクタに負けてる!」って主張は「でも不屈あるじゃん?」で終わってしまいますよね。
それぐらい占星術師も「でもカードあるじゃん?」が言えるぐらい強いといいんですけどね。
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.
Reply With Quote