「三国とも同じ」では選択する意味が無いようなものですし、
「それぞれのシナリオを楽しみたい!」なら
「今はムリだとしても将来的には移籍可能にして欲しい!」ってところでしょうか。
私個人としては、三国共通部分のシナリオがおかしなことになっても特に気にしません。
FF11の話ですが、闇王(ラスボス的存在)を3回討伐しましたので、
帝国の親玉を3回ぶちのめすくらいなら気にしません。むしろ大歓迎。
というわけで
「本所属後でも移籍可能になって欲しいな!」
「三国とも同じ」では選択する意味が無いようなものですし、
「それぞれのシナリオを楽しみたい!」なら
「今はムリだとしても将来的には移籍可能にして欲しい!」ってところでしょうか。
私個人としては、三国共通部分のシナリオがおかしなことになっても特に気にしません。
FF11の話ですが、闇王(ラスボス的存在)を3回討伐しましたので、
帝国の親玉を3回ぶちのめすくらいなら気にしません。むしろ大歓迎。
というわけで
「本所属後でも移籍可能になって欲しいな!」
ちょ、まっ、は、話し合おう! (;丿´Д`)丿 (ΦωΦ )~.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.