手伝う側に旨味がないってのはどうにかすべき点 (金でも積めば傭兵くらい雇えそうなモンだが、言うほどこのゲームの金は価値が薄いので、多くの人が払える程度の額では旨味としては微妙)
元々は報酬いらないから手伝いさせてくれという要望で実装したシステムだけど、やはりパーティ募集フェーズをどうにかするならこのシステム利用するしかないわな
遅れを気にするような人なら武器取れる三週間以内にナイトから暗黒への乗り換えを決意しているでしょうし、ナイトに禁書使って遅れガーはちょっとどうかなぁ・・・
手伝う側に旨味がないってのはどうにかすべき点 (金でも積めば傭兵くらい雇えそうなモンだが、言うほどこのゲームの金は価値が薄いので、多くの人が払える程度の額では旨味としては微妙)
元々は報酬いらないから手伝いさせてくれという要望で実装したシステムだけど、やはりパーティ募集フェーズをどうにかするならこのシステム利用するしかないわな
遅れを気にするような人なら武器取れる三週間以内にナイトから暗黒への乗り換えを決意しているでしょうし、ナイトに禁書使って遅れガーはちょっとどうかなぁ・・・
メンテナンス中につきプレイすることはできません。
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.