>>Ovanさん
おっしゃる通りだとは思います。
ただ今のレイドなんかは本当に「それありき」な設定になってるのでなんとかして遊びの幅を増やせないかな?って思って、ちょうどサブステが割と平均化されたこともあるしコンテンツ自体を調整するよりは装備に幅を持たせてユーザーに選ばせる方が調整なりは難しくないんじゃないかな?って思って投稿しました。
ちょっと現状ではあまりにもユーザーに選択の余地がなさすぎる傾向が見えてff14の未来が長いなとは感じてはいないんです。
なにかいい案ないですかねー
>>Ovanさん
おっしゃる通りだとは思います。
ただ今のレイドなんかは本当に「それありき」な設定になってるのでなんとかして遊びの幅を増やせないかな?って思って、ちょうどサブステが割と平均化されたこともあるしコンテンツ自体を調整するよりは装備に幅を持たせてユーザーに選ばせる方が調整なりは難しくないんじゃないかな?って思って投稿しました。
ちょっと現状ではあまりにもユーザーに選択の余地がなさすぎる傾向が見えてff14の未来が長いなとは感じてはいないんです。
なにかいい案ないですかねー
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.