投げたり羽交い絞めだったりすると、モーション数が膨大になり多人数で同期さすとなると様々な負荷が高く
なりすぎると言ったとこですかね?勿論、モーション数の少ないアクション寄りのMMOなら比較的容易なの
かもしれませんが。素人の憶測です。
ただ、「掴み」はいけそうですね。掴んだまま膝蹴り入れるとか、他のクラスだと掴んだ状態で武器の柄等で
殴るとか・・・少し暴力的な描写になりすぎるような気がしますが、ファイアーで燃やす事に比べれば温い
もんですね!何にせよ魅力的なバトル演出、楽しみにしてます!
投げたり羽交い絞めだったりすると、モーション数が膨大になり多人数で同期さすとなると様々な負荷が高く
なりすぎると言ったとこですかね?勿論、モーション数の少ないアクション寄りのMMOなら比較的容易なの
かもしれませんが。素人の憶測です。
ただ、「掴み」はいけそうですね。掴んだまま膝蹴り入れるとか、他のクラスだと掴んだ状態で武器の柄等で
殴るとか・・・少し暴力的な描写になりすぎるような気がしますが、ファイアーで燃やす事に比べれば温い
もんですね!何にせよ魅力的なバトル演出、楽しみにしてます!
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.