すいません、ここでグレーと言ってるツールはRepオンリーです。
それ以外は真っ黒であることは承知しております。
Repはゲーム本体を改変するツールではなく、あくまでログを解析するだけですので、
PLLでも「公式の立場としてはOKとは言えないが・・・ あとは察してください」と、事実上は容認ともとれる発言があったと記憶しています。
ただし、あくまで使用は自己責任ですので、BANされる可能性はゼロではありません・・・
↑誤解もあるかと思いますので、元記事の文面は修正しました。

すいません、ここでグレーと言ってるツールはRepオンリーです。
それ以外は真っ黒であることは承知しております。
Repはゲーム本体を改変するツールではなく、あくまでログを解析するだけですので、
PLLでも「公式の立場としてはOKとは言えないが・・・ あとは察してください」と、事実上は容認ともとれる発言があったと記憶しています。
ただし、あくまで使用は自己責任ですので、BANされる可能性はゼロではありません・・・
↑誤解もあるかと思いますので、元記事の文面は修正しました。
Last edited by lafrecia; 07-29-2014 at 09:28 PM.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.
Reply With Quote