釣ったり掘ったりこったりしている最中に近くでFATE
おっしゃ戦闘職にしてFATEにのりこめー^^
FATE終了、さてまたコツコツするかー
げっ!GP0じゃん FATE参加前はMAXだったのに・・・orz
遅いのも問題だけど
クラスチェンジすると0になる仕様はマジ勘弁してください。
せっかく手軽に色々な事に手を出せるコンセプトのためのシステムがこれの所為でギャザラーだけ気軽に別職に変更できないんですよね。
掘る→鍛冶→掘るとか、こる→木工→こるとか現地で同時上げのしにくい事・・・
釣ったり掘ったりこったりしている最中に近くでFATE
おっしゃ戦闘職にしてFATEにのりこめー^^
FATE終了、さてまたコツコツするかー
げっ!GP0じゃん FATE参加前はMAXだったのに・・・orz
遅いのも問題だけど
クラスチェンジすると0になる仕様はマジ勘弁してください。
せっかく手軽に色々な事に手を出せるコンセプトのためのシステムがこれの所為でギャザラーだけ気軽に別職に変更できないんですよね。
掘る→鍛冶→掘るとか、こる→木工→こるとか現地で同時上げのしにくい事・・・
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.

Reply With Quote