そのとんでもない性能が一部の武器しかないのが問題ですよ、つまり武器性能の差が激しすぎる。ミシックは今でもとんでもない性能のものがありますよ。
ヤグルシュは常時女神の印+状態回復魔法状態です。これがあるとないとでは戦略そのものが変わるぐらいです。
例に告げたヤグルシュはミシックの中で一番つかえるやつです。
ヤグルシュはもともとない能力までメイジャンでつけたし、開発の偏愛を受けたとしか見えませんが、
あれを例えの話に入れるのはあまりだと思いますよ。
平均的にみたら全然そうでもないですからね、
そのとんでもない性能が一部の武器しかないのが問題ですよ、つまり武器性能の差が激しすぎる。ミシックは今でもとんでもない性能のものがありますよ。
ヤグルシュは常時女神の印+状態回復魔法状態です。これがあるとないとでは戦略そのものが変わるぐらいです。
例に告げたヤグルシュはミシックの中で一番つかえるやつです。
ヤグルシュはもともとない能力までメイジャンでつけたし、開発の偏愛を受けたとしか見えませんが、
あれを例えの話に入れるのはあまりだと思いますよ。
平均的にみたら全然そうでもないですからね、
|
|
© SQUARE ENIX FINAL FANTASY, SQUARE ENIX, and the SQUARE ENIX logo are registered trademarks of Square Enix Holdings Co., Ltd. Vana'diel , Tetra Master, PLAYONLINE, the PLAYONLINE logo, Rise of the Zilart, Chains of Promathia, Treasures of Aht Urhgan, and Wings of the Goddess are registered trademarks of Square Enix Co., Ltd. The rating icon is a registered trademark of the Entertainment Software Association. All other trademarks are the property of their respective owners. Online play requires internet connection. |