「絶対防御は2垢にやらせるので<召喚士>さんは別のジョブで来てね」と言われて2垢キャラに奪われていたポジションが肉入り召喚士に帰ってくる(かもしれない)という一点において、とても素晴らしい修正内容だと思います。
ここはさらに召喚士のアイデンティティとも言える最大MPにも意味を持たせてはいかがでしょうか。
MP量によって効果時間をさらに延長するとか、減衰開始までの時間を延ばすとか。
「絶対防御は2垢にやらせるので<召喚士>さんは別のジョブで来てね」と言われて2垢キャラに奪われていたポジションが肉入り召喚士に帰ってくる(かもしれない)という一点において、とても素晴らしい修正内容だと思います。
ここはさらに召喚士のアイデンティティとも言える最大MPにも意味を持たせてはいかがでしょうか。
MP量によって効果時間をさらに延長するとか、減衰開始までの時間を延ばすとか。
わたしメリーさん。今、あなたの *いしのなかにいる*
|
|
© SQUARE ENIX FINAL FANTASY, SQUARE ENIX, and the SQUARE ENIX logo are registered trademarks of Square Enix Holdings Co., Ltd. Vana'diel , Tetra Master, PLAYONLINE, the PLAYONLINE logo, Rise of the Zilart, Chains of Promathia, Treasures of Aht Urhgan, and Wings of the Goddess are registered trademarks of Square Enix Co., Ltd. The rating icon is a registered trademark of the Entertainment Software Association. All other trademarks are the property of their respective owners. Online play requires internet connection. |
Reply With Quote