戦モだけで比べたら、リタリ・カウンターのようなアビを暗は持ってないのだから、
弱体なんかする必要無いと思いますけどね。
攻撃速度=手数という捕らえ方をするなら、戦モは相当手数多いと思います。
それにジョブ毎に特性は違ってくるのですから、敵にもよるけどモはカウンターで被弾少なめ
戦はDA持ってるし、リタリでws連発できる状況あるので、いじることないですよね。
調整するなら他の不遇になってるジョブをするべきだと思います。
戦モだけで比べたら、リタリ・カウンターのようなアビを暗は持ってないのだから、
弱体なんかする必要無いと思いますけどね。
攻撃速度=手数という捕らえ方をするなら、戦モは相当手数多いと思います。
それにジョブ毎に特性は違ってくるのですから、敵にもよるけどモはカウンターで被弾少なめ
戦はDA持ってるし、リタリでws連発できる状況あるので、いじることないですよね。
調整するなら他の不遇になってるジョブをするべきだと思います。
|
|
© SQUARE ENIX FINAL FANTASY, SQUARE ENIX, and the SQUARE ENIX logo are registered trademarks of Square Enix Holdings Co., Ltd. Vana'diel , Tetra Master, PLAYONLINE, the PLAYONLINE logo, Rise of the Zilart, Chains of Promathia, Treasures of Aht Urhgan, and Wings of the Goddess are registered trademarks of Square Enix Co., Ltd. The rating icon is a registered trademark of the Entertainment Software Association. All other trademarks are the property of their respective owners. Online play requires internet connection. |

Reply With Quote