あ~・・・そのレスでようやくわかりましたよ
不遇だからとか席が得られないという要望ではなく、単に回復量が学者に欲しいって事なんですね
1つだけ申し上げられるとすれば、開発としては白魔道士はメインヒーラーとして設計していますよって事です(公式発言あり)
無論、白魔だけしか回復できない世界であれば、私も反対だと既に言ってますし、回復量の程度の問題だと私は思いますが
確かに考え方も意見も違いすぎて、これ以上の話し合いは不毛になるだけでしょう
レスどうもでした
あ~・・・そのレスでようやくわかりましたよ
不遇だからとか席が得られないという要望ではなく、単に回復量が学者に欲しいって事なんですね
1つだけ申し上げられるとすれば、開発としては白魔道士はメインヒーラーとして設計していますよって事です(公式発言あり)
無論、白魔だけしか回復できない世界であれば、私も反対だと既に言ってますし、回復量の程度の問題だと私は思いますが
確かに考え方も意見も違いすぎて、これ以上の話し合いは不毛になるだけでしょう
レスどうもでした
Last edited by HexaMan; 06-15-2011 at 12:21 AM.
|
|
© SQUARE ENIX FINAL FANTASY, SQUARE ENIX, and the SQUARE ENIX logo are registered trademarks of Square Enix Holdings Co., Ltd. Vana'diel , Tetra Master, PLAYONLINE, the PLAYONLINE logo, Rise of the Zilart, Chains of Promathia, Treasures of Aht Urhgan, and Wings of the Goddess are registered trademarks of Square Enix Co., Ltd. The rating icon is a registered trademark of the Entertainment Software Association. All other trademarks are the property of their respective owners. Online play requires internet connection. |

Reply With Quote