個人的には必要最小限の返信でもかまわないと思っております。
ここに張り付いてメインの業務がおろそかになるのでは本末転倒ですし。
でも、反応を返してもらえるのはうれしいですし、安心できるのは確かですよね。
長~い目で見守っておりますが、プレイヤー側も首を長~~くして待っていて、首が疲れてきたりもして「まーだー?」と文句をたれることもあると思います…w
その時は開発さんも暖かい目で見守ってくださるとうれしいです^^;
個人的には必要最小限の返信でもかまわないと思っております。
ここに張り付いてメインの業務がおろそかになるのでは本末転倒ですし。
でも、反応を返してもらえるのはうれしいですし、安心できるのは確かですよね。
長~い目で見守っておりますが、プレイヤー側も首を長~~くして待っていて、首が疲れてきたりもして「まーだー?」と文句をたれることもあると思います…w
その時は開発さんも暖かい目で見守ってくださるとうれしいです^^;
|
|
© SQUARE ENIX FINAL FANTASY, SQUARE ENIX, and the SQUARE ENIX logo are registered trademarks of Square Enix Holdings Co., Ltd. Vana'diel , Tetra Master, PLAYONLINE, the PLAYONLINE logo, Rise of the Zilart, Chains of Promathia, Treasures of Aht Urhgan, and Wings of the Goddess are registered trademarks of Square Enix Co., Ltd. The rating icon is a registered trademark of the Entertainment Software Association. All other trademarks are the property of their respective owners. Online play requires internet connection. |

Reply With Quote