盾で、「魔法攻撃を防御・回避する機会を得る」ような調整ができると、
忍やモ、戦踊など他の盾役も可能なジョブとの差を埋められないかなと思います。
ただ、これは効果が大きすぎるとバランスが壊れてしまうので発動率は低めで。
イージスで15%
オハンで13%
盾タイプ4(タワーシールド系)で12%
盾タイプ3(騎士盾系)で10%
盾タイプ2(木盾系)で8%
盾タイプ1(バックラー系)で5%
くらい、な感じでイージスオハンとの差はさほど大きくもなく、大きい盾ほど発動率が高くなるような。
盾で、「魔法攻撃を防御・回避する機会を得る」ような調整ができると、
忍やモ、戦踊など他の盾役も可能なジョブとの差を埋められないかなと思います。
ただ、これは効果が大きすぎるとバランスが壊れてしまうので発動率は低めで。
イージスで15%
オハンで13%
盾タイプ4(タワーシールド系)で12%
盾タイプ3(騎士盾系)で10%
盾タイプ2(木盾系)で8%
盾タイプ1(バックラー系)で5%
くらい、な感じでイージスオハンとの差はさほど大きくもなく、大きい盾ほど発動率が高くなるような。
|
|
© SQUARE ENIX FINAL FANTASY, SQUARE ENIX, and the SQUARE ENIX logo are registered trademarks of Square Enix Holdings Co., Ltd. Vana'diel , Tetra Master, PLAYONLINE, the PLAYONLINE logo, Rise of the Zilart, Chains of Promathia, Treasures of Aht Urhgan, and Wings of the Goddess are registered trademarks of Square Enix Co., Ltd. The rating icon is a registered trademark of the Entertainment Software Association. All other trademarks are the property of their respective owners. Online play requires internet connection. |

Reply With Quote