全く以って同感です。
イージス作って後悔しました。その貨幣を集める時間をオハンに使った方がよほどよかったです。
正直なところイージスと通常盾の発動率ってほとんど変わりません。
カット率こそ差があるものの、被ダメがインフレ化している今、通常盾と差がないに等しいです。
魔法ダメージの89%カットって言われたって、そんなに魔法連発してくる敵なんてそうそういません。
ベヒーモスのメテオや、アルテマの魔法に怯えなくて済むくらいです。
ちなみにイージス持っていても裏ザルカの真闇王の魔法で1500程もらいましたよ。
ヴァナ・ディールの世界設定が争いごとのある世界なのですから、せめてフォーラムやプレイヤー間の争いごとはない世界にしよう(*'-')Love&Peace
|
|
© SQUARE ENIX FINAL FANTASY, SQUARE ENIX, and the SQUARE ENIX logo are registered trademarks of Square Enix Holdings Co., Ltd. Vana'diel , Tetra Master, PLAYONLINE, the PLAYONLINE logo, Rise of the Zilart, Chains of Promathia, Treasures of Aht Urhgan, and Wings of the Goddess are registered trademarks of Square Enix Co., Ltd. The rating icon is a registered trademark of the Entertainment Software Association. All other trademarks are the property of their respective owners. Online play requires internet connection. |

Reply With Quote