ドロップ率は多少違いがあっても、まあわからなくもないのですが、三日月ジェイドの変色作業は
本当にただの作業ですし、全く遊びにもならない取り合いばかりですから
三日月ジェイドの変色率は上昇させ、せめて1~2回で確実に変わるようにしていただきたいですね。
最初に始めた人が馬鹿を見る云々は時間があるかどうかの差もありますから
1日2時間程度で遊べる人にもチャンスができる程度に変更(緩和ではなく)は必要だと思いますけどねー。
ドロップ率は多少違いがあっても、まあわからなくもないのですが、三日月ジェイドの変色作業は
本当にただの作業ですし、全く遊びにもならない取り合いばかりですから
三日月ジェイドの変色率は上昇させ、せめて1~2回で確実に変わるようにしていただきたいですね。
最初に始めた人が馬鹿を見る云々は時間があるかどうかの差もありますから
1日2時間程度で遊べる人にもチャンスができる程度に変更(緩和ではなく)は必要だと思いますけどねー。
|
|
© SQUARE ENIX FINAL FANTASY, SQUARE ENIX, and the SQUARE ENIX logo are registered trademarks of Square Enix Holdings Co., Ltd. Vana'diel , Tetra Master, PLAYONLINE, the PLAYONLINE logo, Rise of the Zilart, Chains of Promathia, Treasures of Aht Urhgan, and Wings of the Goddess are registered trademarks of Square Enix Co., Ltd. The rating icon is a registered trademark of the Entertainment Software Association. All other trademarks are the property of their respective owners. Online play requires internet connection. |

Reply With Quote