具体的な改善案
「助けて欲しい!」コメント、「お手伝いできます!」コメントの2種類を実装。
サーチコメントを始点にすれば、依頼者とお手伝いさんとの間で自由に
もっと気軽にクエスト契約できて良いんじゃないかな?
離れていても、その場ではキャラが見えなくても、テルだけは伝わるしね。
三国からの新規さんから、アビセアの中のみんなにだって伝わるよ!
そして契約をきっかけに絆も結ばれるはずだよ!そこからLSのお誘い話も切り出しやすくなるしね!
「僕と契約すれば、何でも1つ願いをかなえてあげるよ!」
具体的な改善案
「助けて欲しい!」コメント、「お手伝いできます!」コメントの2種類を実装。
サーチコメントを始点にすれば、依頼者とお手伝いさんとの間で自由に
もっと気軽にクエスト契約できて良いんじゃないかな?
離れていても、その場ではキャラが見えなくても、テルだけは伝わるしね。
三国からの新規さんから、アビセアの中のみんなにだって伝わるよ!
そして契約をきっかけに絆も結ばれるはずだよ!そこからLSのお誘い話も切り出しやすくなるしね!
「僕と契約すれば、何でも1つ願いをかなえてあげるよ!」
|
© SQUARE ENIX FINAL FANTASY, SQUARE ENIX, and the SQUARE ENIX logo are registered trademarks of Square Enix Holdings Co., Ltd. Vana'diel , Tetra Master, PLAYONLINE, the PLAYONLINE logo, Rise of the Zilart, Chains of Promathia, Treasures of Aht Urhgan, and Wings of the Goddess are registered trademarks of Square Enix Co., Ltd. The rating icon is a registered trademark of the Entertainment Software Association. All other trademarks are the property of their respective owners. Online play requires internet connection. |