各国のモグハウスからアビセアNPCまでの時間を計測してかいたら、なぜか投稿が消されました。
バス、サンドともに40秒ほどあればNPCまで到達出来るのに、ウィンでは水のクルートで2分以上、石の区ルートで3分以上かかります。
こんなのは緊急メンテで直すレベルでしょう。時間をかけて、なんて悠長なことを言ってる場合じゃないと思いますが、その対策もせずに発言削除で隠蔽とはさすがですね。
各国のモグハウスからアビセアNPCまでの時間を計測してかいたら、なぜか投稿が消されました。
バス、サンドともに40秒ほどあればNPCまで到達出来るのに、ウィンでは水のクルートで2分以上、石の区ルートで3分以上かかります。
こんなのは緊急メンテで直すレベルでしょう。時間をかけて、なんて悠長なことを言ってる場合じゃないと思いますが、その対策もせずに発言削除で隠蔽とはさすがですね。
|
|
© SQUARE ENIX FINAL FANTASY, SQUARE ENIX, and the SQUARE ENIX logo are registered trademarks of Square Enix Holdings Co., Ltd. Vana'diel , Tetra Master, PLAYONLINE, the PLAYONLINE logo, Rise of the Zilart, Chains of Promathia, Treasures of Aht Urhgan, and Wings of the Goddess are registered trademarks of Square Enix Co., Ltd. The rating icon is a registered trademark of the Entertainment Software Association. All other trademarks are the property of their respective owners. Online play requires internet connection. |

Reply With Quote