そうなんですね、試す機会がなかったので検証のしようがありませんでした。
ということは、本来戦闘不能になるダメージを軽減する魔法がすべて無効化されてると言えます。
カットする数値を超えてしまっていて無効化されているのか不具合なのか判明しません。
他のアビや履行ではカットできるように見ましたので、なぜ大地の鎧、警戒のスケルツォはダメなのか?
なぜカットを貫通してMbozeのティーンバーが通るのか?不具合ではないですか?
そうなんですね、試す機会がなかったので検証のしようがありませんでした。
ということは、本来戦闘不能になるダメージを軽減する魔法がすべて無効化されてると言えます。
カットする数値を超えてしまっていて無効化されているのか不具合なのか判明しません。
他のアビや履行ではカットできるように見ましたので、なぜ大地の鎧、警戒のスケルツォはダメなのか?
なぜカットを貫通してMbozeのティーンバーが通るのか?不具合ではないですか?
|
|
© SQUARE ENIX FINAL FANTASY, SQUARE ENIX, and the SQUARE ENIX logo are registered trademarks of Square Enix Holdings Co., Ltd. Vana'diel , Tetra Master, PLAYONLINE, the PLAYONLINE logo, Rise of the Zilart, Chains of Promathia, Treasures of Aht Urhgan, and Wings of the Goddess are registered trademarks of Square Enix Co., Ltd. The rating icon is a registered trademark of the Entertainment Software Association. All other trademarks are the property of their respective owners. Online play requires internet connection. |

Reply With Quote