からくり士がアビの使用が多く 「アビ硬直」が多いため、前衛としての仕事をする際 「何度もスタンを食らったかの様なデメリット」が有ったのを改善されましたよね?
それと同じく、しじをさせろを短縮された獣使いも前に出て戦う場合、「アビ硬直」がどうしても邪魔になります。
なので、からくり士同様 「アビ硬直の削除」をお願いします。 m(_ _)m
からくり士がアビの使用が多く 「アビ硬直」が多いため、前衛としての仕事をする際 「何度もスタンを食らったかの様なデメリット」が有ったのを改善されましたよね?
それと同じく、しじをさせろを短縮された獣使いも前に出て戦う場合、「アビ硬直」がどうしても邪魔になります。
なので、からくり士同様 「アビ硬直の削除」をお願いします。 m(_ _)m
Last edited by ZARAKI; 08-28-2015 at 06:57 PM.
|
|
© SQUARE ENIX FINAL FANTASY, SQUARE ENIX, and the SQUARE ENIX logo are registered trademarks of Square Enix Holdings Co., Ltd. Vana'diel , Tetra Master, PLAYONLINE, the PLAYONLINE logo, Rise of the Zilart, Chains of Promathia, Treasures of Aht Urhgan, and Wings of the Goddess are registered trademarks of Square Enix Co., Ltd. The rating icon is a registered trademark of the Entertainment Software Association. All other trademarks are the property of their respective owners. Online play requires internet connection. |

Reply With Quote