RPゲームってオンオフとわず隣の町についたり新しい大陸に渡ったりしたら武器装備全部一新するもんだよね。
今までヒノキの棒と布の服でやっていたけど、隣の町ついたんで鉄の剣と皮鎧に買いなおした。というのと同じなんじゃないでしょうか?
それがRPGの楽しみの一つじゃないのかな。
RMEがヒノキの棒+1だったということを受け入れて鉄の剣を手に入れよう。鋼の剣も待ってるよ。
RPゲームってオンオフとわず隣の町についたり新しい大陸に渡ったりしたら武器装備全部一新するもんだよね。
今までヒノキの棒と布の服でやっていたけど、隣の町ついたんで鉄の剣と皮鎧に買いなおした。というのと同じなんじゃないでしょうか?
それがRPGの楽しみの一つじゃないのかな。
RMEがヒノキの棒+1だったということを受け入れて鉄の剣を手に入れよう。鋼の剣も待ってるよ。
11年間8鯖育ち!!
|
|
© SQUARE ENIX FINAL FANTASY, SQUARE ENIX, and the SQUARE ENIX logo are registered trademarks of Square Enix Holdings Co., Ltd. Vana'diel , Tetra Master, PLAYONLINE, the PLAYONLINE logo, Rise of the Zilart, Chains of Promathia, Treasures of Aht Urhgan, and Wings of the Goddess are registered trademarks of Square Enix Co., Ltd. The rating icon is a registered trademark of the Entertainment Software Association. All other trademarks are the property of their respective owners. Online play requires internet connection. |

Reply With Quote