後、NMは何も地上だけじゃなくて地下でも戦えるってのも忘れていません?
地下の場合はハイパー化も無く下位は最大45分、上位は最大30分戦えるのでRMEなんて無くてもかなり楽に倒せると思う。
それでも駄目な場合は流石に他でもうちょっと鍛えてからという話ですね。
後はメナスのNMはどれも弱体や強くさせない手段が有り力押しだと苦戦するようになっているのでそれをきっちりやるのも大事です。
一応メナスは現状で最高難易度のコンテンツなんですから安易に弱くするのは反対です。
後、NMは何も地上だけじゃなくて地下でも戦えるってのも忘れていません?
地下の場合はハイパー化も無く下位は最大45分、上位は最大30分戦えるのでRMEなんて無くてもかなり楽に倒せると思う。
それでも駄目な場合は流石に他でもうちょっと鍛えてからという話ですね。
後はメナスのNMはどれも弱体や強くさせない手段が有り力押しだと苦戦するようになっているのでそれをきっちりやるのも大事です。
一応メナスは現状で最高難易度のコンテンツなんですから安易に弱くするのは反対です。
Last edited by Luminous; 05-08-2013 at 06:30 PM.
|
|
© SQUARE ENIX FINAL FANTASY, SQUARE ENIX, and the SQUARE ENIX logo are registered trademarks of Square Enix Holdings Co., Ltd. Vana'diel , Tetra Master, PLAYONLINE, the PLAYONLINE logo, Rise of the Zilart, Chains of Promathia, Treasures of Aht Urhgan, and Wings of the Goddess are registered trademarks of Square Enix Co., Ltd. The rating icon is a registered trademark of the Entertainment Software Association. All other trademarks are the property of their respective owners. Online play requires internet connection. |

Reply With Quote