のんびりコツコツ型のプレイヤー層を軽んじた結果が、こうなったんじゃないかなあ。
メナスのシャウトが盛んだっていうけど、ほぼ毎回おんなじ人が行ってるだけだし。
ヴァナ全体がアドゥリンフィーバーなら、いくらメナスがはやってるって言ったって、
ビバックがこんなにすぐ消滅したり、コロナイズが過疎ったりしないよ。
それぞれの点と点が、線でつながってないって感じ
個人的には、
もうフルアラとか、2時間3時間かかるものとか、かんべんしてほしい。もう、年齢的にキツイ(あくまで私が)
のんびりコツコツ型のプレイヤー層を軽んじた結果が、こうなったんじゃないかなあ。
メナスのシャウトが盛んだっていうけど、ほぼ毎回おんなじ人が行ってるだけだし。
ヴァナ全体がアドゥリンフィーバーなら、いくらメナスがはやってるって言ったって、
ビバックがこんなにすぐ消滅したり、コロナイズが過疎ったりしないよ。
それぞれの点と点が、線でつながってないって感じ
個人的には、
もうフルアラとか、2時間3時間かかるものとか、かんべんしてほしい。もう、年齢的にキツイ(あくまで私が)
|
|
© SQUARE ENIX FINAL FANTASY, SQUARE ENIX, and the SQUARE ENIX logo are registered trademarks of Square Enix Holdings Co., Ltd. Vana'diel , Tetra Master, PLAYONLINE, the PLAYONLINE logo, Rise of the Zilart, Chains of Promathia, Treasures of Aht Urhgan, and Wings of the Goddess are registered trademarks of Square Enix Co., Ltd. The rating icon is a registered trademark of the Entertainment Software Association. All other trademarks are the property of their respective owners. Online play requires internet connection. |