シーフは30分に一度だったら、以前の『大ダメージ』+今回の『SPアビリティ奪取』で良いんじゃないかと思うんですけれど。
具体的には、
「敵対心の溜まり方に比例して、敵対心を消費してただの不意打ち~不意打ち×3ほどのダメージを与え(方向制限無し)、加えて敵に掛かってる良ステータスを盗む(SPアビリティ優先)」
かな。
高々3000ダメージ+強化オーラスティールだし、30分って長さには十分じゃないかと思います。
他のジョブより強すぎると言うなら、他のジョブの案を強化してください。
シーフは30分に一度だったら、以前の『大ダメージ』+今回の『SPアビリティ奪取』で良いんじゃないかと思うんですけれど。
具体的には、
「敵対心の溜まり方に比例して、敵対心を消費してただの不意打ち~不意打ち×3ほどのダメージを与え(方向制限無し)、加えて敵に掛かってる良ステータスを盗む(SPアビリティ優先)」
かな。
高々3000ダメージ+強化オーラスティールだし、30分って長さには十分じゃないかと思います。
他のジョブより強すぎると言うなら、他のジョブの案を強化してください。
|
|
© SQUARE ENIX FINAL FANTASY, SQUARE ENIX, and the SQUARE ENIX logo are registered trademarks of Square Enix Holdings Co., Ltd. Vana'diel , Tetra Master, PLAYONLINE, the PLAYONLINE logo, Rise of the Zilart, Chains of Promathia, Treasures of Aht Urhgan, and Wings of the Goddess are registered trademarks of Square Enix Co., Ltd. The rating icon is a registered trademark of the Entertainment Software Association. All other trademarks are the property of their respective owners. Online play requires internet connection. |

Reply With Quote