まず個人的に一番不満なのは、獣使いを使用した時の素材狩りの効率が落ちている事です。
Artさんが言われるように裏の貨幣稼ぎ目的で元に戻して欲しい、と思われるのは心外です。
何故トレハンレベルが狩や青より獣が下でなければならないのかも納得出来ないです。
逆にユリィ、ファルコアを元のトレハン3に戻してどのような不都合が出るのでしょうか?
私は獣使いにとっての利益は有っても全体にとっての不都合は無いと判断したからこそ
元に戻して欲しい要望を出しています。
まず個人的に一番不満なのは、獣使いを使用した時の素材狩りの効率が落ちている事です。
Artさんが言われるように裏の貨幣稼ぎ目的で元に戻して欲しい、と思われるのは心外です。
何故トレハンレベルが狩や青より獣が下でなければならないのかも納得出来ないです。
逆にユリィ、ファルコアを元のトレハン3に戻してどのような不都合が出るのでしょうか?
私は獣使いにとっての利益は有っても全体にとっての不都合は無いと判断したからこそ
元に戻して欲しい要望を出しています。
Last edited by BugMeister; 07-16-2012 at 03:44 PM.
|
|
© SQUARE ENIX FINAL FANTASY, SQUARE ENIX, and the SQUARE ENIX logo are registered trademarks of Square Enix Holdings Co., Ltd. Vana'diel , Tetra Master, PLAYONLINE, the PLAYONLINE logo, Rise of the Zilart, Chains of Promathia, Treasures of Aht Urhgan, and Wings of the Goddess are registered trademarks of Square Enix Co., Ltd. The rating icon is a registered trademark of the Entertainment Software Association. All other trademarks are the property of their respective owners. Online play requires internet connection. |

Reply With Quote