今後にも関係してくるし、他職とのバランス的にもバハだけの問題じゃ無いと思いますけどね。
前からなら他の職使えばという意見をいってる方がいますが何の解決にもなって無いですね。
嫌ならこのゲームやめろと言う極論と何にも変らないんですが。
そもそも武器が別だし、そこらのローレベルのコンテンツじゃ無くてテクニックが必要なハイエンドコンテンツで
ころころ職を変えることがどれ程負担なのか。
何で黒だけその負担を押しつけられなければならないんですか?
今後にも関係してくるし、他職とのバランス的にもバハだけの問題じゃ無いと思いますけどね。
前からなら他の職使えばという意見をいってる方がいますが何の解決にもなって無いですね。
嫌ならこのゲームやめろと言う極論と何にも変らないんですが。
そもそも武器が別だし、そこらのローレベルのコンテンツじゃ無くてテクニックが必要なハイエンドコンテンツで
ころころ職を変えることがどれ程負担なのか。
何で黒だけその負担を押しつけられなければならないんですか?
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.