最近Asuraサーバでは,幻珠の売りつくしバザーシャウトが増えています。
理由は,合成品の価格競争,エスカッション最終盾所有者の増加です。
そもそも儲からない合成なんかエスカッション最終盾まで作る人がやるとは考えづらい。
なんで原価割れするまで合成品が値下がりしているんでしょうか?
前年同様素材のロストなしの手法が用いられていませんか?
すごく勘ぐってしまいます。botやRMTシャウトすらも放置の開発陣ですから。
最近Asuraサーバでは,幻珠の売りつくしバザーシャウトが増えています。
理由は,合成品の価格競争,エスカッション最終盾所有者の増加です。
そもそも儲からない合成なんかエスカッション最終盾まで作る人がやるとは考えづらい。
なんで原価割れするまで合成品が値下がりしているんでしょうか?
前年同様素材のロストなしの手法が用いられていませんか?
すごく勘ぐってしまいます。botやRMTシャウトすらも放置の開発陣ですから。
|
|
© SQUARE ENIX FINAL FANTASY, SQUARE ENIX, and the SQUARE ENIX logo are registered trademarks of Square Enix Holdings Co., Ltd. Vana'diel , Tetra Master, PLAYONLINE, the PLAYONLINE logo, Rise of the Zilart, Chains of Promathia, Treasures of Aht Urhgan, and Wings of the Goddess are registered trademarks of Square Enix Co., Ltd. The rating icon is a registered trademark of the Entertainment Software Association. All other trademarks are the property of their respective owners. Online play requires internet connection. |

Reply With Quote