名前問題や、LS問題はありますね。
ただ、人が少なければ少ないほど快適ってのは違うかナーと私は思います。
サーバー人数が減ってしまうと、人を集めにくくなるだけでなく、競売による物の流通も減り色々と不都合は発生すると思います。
統合による人の減少を気にするあまり、ゲームが遊びにくくなってしまうのは本末転倒かなと思いますね~。
ちなみにRazoredgeさんが人が少なければ少ないほど快適と考える理由を教えていただけますか?
名前問題や、LS問題はありますね。
ただ、人が少なければ少ないほど快適ってのは違うかナーと私は思います。
サーバー人数が減ってしまうと、人を集めにくくなるだけでなく、競売による物の流通も減り色々と不都合は発生すると思います。
統合による人の減少を気にするあまり、ゲームが遊びにくくなってしまうのは本末転倒かなと思いますね~。
ちなみにRazoredgeさんが人が少なければ少ないほど快適と考える理由を教えていただけますか?
|
|
© SQUARE ENIX FINAL FANTASY, SQUARE ENIX, and the SQUARE ENIX logo are registered trademarks of Square Enix Holdings Co., Ltd. Vana'diel , Tetra Master, PLAYONLINE, the PLAYONLINE logo, Rise of the Zilart, Chains of Promathia, Treasures of Aht Urhgan, and Wings of the Goddess are registered trademarks of Square Enix Co., Ltd. The rating icon is a registered trademark of the Entertainment Software Association. All other trademarks are the property of their respective owners. Online play requires internet connection. |

Reply With Quote