今更かもしれませんが、レディバグ族ペットのスパイラルスピン等が複数の敵にヒットした場合、
前方から左右に少しずれた敵や遠くの敵にはダメージの減衰が起きますが、これは仕様ということでいいのでしょうか?
最近、パトリックのテイルブローで数千のダメージが出る状況にもかかわらず、同特殊技で200程度と極端に少ないダメージが
数回ありました(通常の雑魚敵)。不具合のようにも思うのですが、ダメージの低下する条件とかあるのでしょうかね・・・。
今更かもしれませんが、レディバグ族ペットのスパイラルスピン等が複数の敵にヒットした場合、
前方から左右に少しずれた敵や遠くの敵にはダメージの減衰が起きますが、これは仕様ということでいいのでしょうか?
最近、パトリックのテイルブローで数千のダメージが出る状況にもかかわらず、同特殊技で200程度と極端に少ないダメージが
数回ありました(通常の雑魚敵)。不具合のようにも思うのですが、ダメージの低下する条件とかあるのでしょうかね・・・。
|
© SQUARE ENIX FINAL FANTASY, SQUARE ENIX, and the SQUARE ENIX logo are registered trademarks of Square Enix Holdings Co., Ltd. Vana'diel , Tetra Master, PLAYONLINE, the PLAYONLINE logo, Rise of the Zilart, Chains of Promathia, Treasures of Aht Urhgan, and Wings of the Goddess are registered trademarks of Square Enix Co., Ltd. The rating icon is a registered trademark of the Entertainment Software Association. All other trademarks are the property of their respective owners. Online play requires internet connection. |