モンスター飼育のランク2が解放されましたけど、
新しいモンスターを飼育できるようになった以外に変わったことってあるのでしょうか?
今はウサギを飼っているので新しいモンスターを飼育する予定はないのですけれど、
PVで見た子コカトリスのつぶらな瞳がかわいすぎますw
成長したときのことを考えるとちょっと怖いですけど(/ω\)
コカトリスってけっこう大きなモンスターですけど、
木立と池の間の狭いスペースに押し込めてて大丈夫なものでしょうか?(汗)
モンスター飼育のランク2が解放されましたけど、
新しいモンスターを飼育できるようになった以外に変わったことってあるのでしょうか?
今はウサギを飼っているので新しいモンスターを飼育する予定はないのですけれど、
PVで見た子コカトリスのつぶらな瞳がかわいすぎますw
成長したときのことを考えるとちょっと怖いですけど(/ω\)
コカトリスってけっこう大きなモンスターですけど、
木立と池の間の狭いスペースに押し込めてて大丈夫なものでしょうか?(汗)
|
|
© SQUARE ENIX FINAL FANTASY, SQUARE ENIX, and the SQUARE ENIX logo are registered trademarks of Square Enix Holdings Co., Ltd. Vana'diel , Tetra Master, PLAYONLINE, the PLAYONLINE logo, Rise of the Zilart, Chains of Promathia, Treasures of Aht Urhgan, and Wings of the Goddess are registered trademarks of Square Enix Co., Ltd. The rating icon is a registered trademark of the Entertainment Software Association. All other trademarks are the property of their respective owners. Online play requires internet connection. |

Reply With Quote