両手武器と片手武器の差が激しいですね
意図してそういう設定にしているのかもしれませんが。
あと声を大にして言いたいのは 白のジョブ専用武器の意味がわかりませんね。 殴るジョブでしたっけ?
別のところでこういう武器を出すのはありだと思いますが、もっと他にやりようがあったと思います。
踊りとシーフは個人的にはやっと個性が出るマシな武器が来たかといった感じです。
リゲイン+10の効果によっては目覚めるかもしれませんね。
両手武器と片手武器の差が激しいですね
意図してそういう設定にしているのかもしれませんが。
あと声を大にして言いたいのは 白のジョブ専用武器の意味がわかりませんね。 殴るジョブでしたっけ?
別のところでこういう武器を出すのはありだと思いますが、もっと他にやりようがあったと思います。
踊りとシーフは個人的にはやっと個性が出るマシな武器が来たかといった感じです。
リゲイン+10の効果によっては目覚めるかもしれませんね。
|
|
© SQUARE ENIX FINAL FANTASY, SQUARE ENIX, and the SQUARE ENIX logo are registered trademarks of Square Enix Holdings Co., Ltd. Vana'diel , Tetra Master, PLAYONLINE, the PLAYONLINE logo, Rise of the Zilart, Chains of Promathia, Treasures of Aht Urhgan, and Wings of the Goddess are registered trademarks of Square Enix Co., Ltd. The rating icon is a registered trademark of the Entertainment Software Association. All other trademarks are the property of their respective owners. Online play requires internet connection. |

Reply With Quote