新しいメナスが2週間後と迫ってきましたね。
非常に楽しみです。
が、新たなメナスインスペクターはすべて「ヨルシア森林〔U〕」で戦闘となるそうです。
これまでのメナスインスペクターはすべて「シルダス洞窟〔U〕」で戦闘でした。
その結果人が集中し回線が非常に不安定になり、攻略不可能な状態になっていました。
前回のことからいろいろと手は打ってあるとは思いますが、非常に不安です。
快適に遊べるように是非お願いします。
新しいメナスが2週間後と迫ってきましたね。
非常に楽しみです。
が、新たなメナスインスペクターはすべて「ヨルシア森林〔U〕」で戦闘となるそうです。
これまでのメナスインスペクターはすべて「シルダス洞窟〔U〕」で戦闘でした。
その結果人が集中し回線が非常に不安定になり、攻略不可能な状態になっていました。
前回のことからいろいろと手は打ってあるとは思いますが、非常に不安です。
快適に遊べるように是非お願いします。
|
|
© SQUARE ENIX FINAL FANTASY, SQUARE ENIX, and the SQUARE ENIX logo are registered trademarks of Square Enix Holdings Co., Ltd. Vana'diel , Tetra Master, PLAYONLINE, the PLAYONLINE logo, Rise of the Zilart, Chains of Promathia, Treasures of Aht Urhgan, and Wings of the Goddess are registered trademarks of Square Enix Co., Ltd. The rating icon is a registered trademark of the Entertainment Software Association. All other trademarks are the property of their respective owners. Online play requires internet connection. |

Reply With Quote