新ペットいいですねー、で、召喚獣の追加はまだですか?
追加が無理ならもういいですから
・味方強化系の履行(ヘイスガ、大地の守り/鎧、ノクトシールドetcetc)
・神獣の加護
以上の、風水魔法並の効果アップおよびアライアンスがけ解放だけでも火急的速やかにしてもらえませんか
絶対防御をかなり最悪な形で潰され、アドゥリンエリアのソロ活動もままならず、
次のヴァージョンアップでの召喚獣強化アイテムの効果の程も定かじゃない訳なんですが
加えて、メナス汁にせよ、召喚士グリップにせよ、それがメナスプラズム交換品だったとしたら、
本当に獣使い/召喚士しか持ちジョブのない方の為に、程々の交換ポイント設定にして頂きたい所です
汁なんて消耗品なのにアクセサリ並のポイント設定でも相当厳しいかと思うのですが
Last edited by Summoner_horn; 06-19-2013 at 12:34 AM. Reason: 一部認識不足があったため
|
|
© SQUARE ENIX FINAL FANTASY, SQUARE ENIX, and the SQUARE ENIX logo are registered trademarks of Square Enix Holdings Co., Ltd. Vana'diel , Tetra Master, PLAYONLINE, the PLAYONLINE logo, Rise of the Zilart, Chains of Promathia, Treasures of Aht Urhgan, and Wings of the Goddess are registered trademarks of Square Enix Co., Ltd. The rating icon is a registered trademark of the Entertainment Software Association. All other trademarks are the property of their respective owners. Online play requires internet connection. |