別スレでも書いたけど、もう1キャラ分料金払ったらモグハウス2つめ持てるとかないかなー
(この場合冷静に考えると設定的にモグサッチェルやモグサックは使えないけど、
その領域分は2軒目の別荘モグハウスの収納として使えるとありがたい)
倉庫キャラを作るのとの違いは、本人が直接別荘モグハに訪れるのでそこにキャラはいないという点で。
ああ、あと本国でしか使えないとか、モーグリがいないのでポストが使えないとかの制約くらいはあってもいいかなー
と妄想する。
別スレでも書いたけど、もう1キャラ分料金払ったらモグハウス2つめ持てるとかないかなー
(この場合冷静に考えると設定的にモグサッチェルやモグサックは使えないけど、
その領域分は2軒目の別荘モグハウスの収納として使えるとありがたい)
倉庫キャラを作るのとの違いは、本人が直接別荘モグハに訪れるのでそこにキャラはいないという点で。
ああ、あと本国でしか使えないとか、モーグリがいないのでポストが使えないとかの制約くらいはあってもいいかなー
と妄想する。
|
|
© SQUARE ENIX FINAL FANTASY, SQUARE ENIX, and the SQUARE ENIX logo are registered trademarks of Square Enix Holdings Co., Ltd. Vana'diel , Tetra Master, PLAYONLINE, the PLAYONLINE logo, Rise of the Zilart, Chains of Promathia, Treasures of Aht Urhgan, and Wings of the Goddess are registered trademarks of Square Enix Co., Ltd. The rating icon is a registered trademark of the Entertainment Software Association. All other trademarks are the property of their respective owners. Online play requires internet connection. |

Reply With Quote