どういったタイミングで複数で詠唱する場合ダメージ増加になるんでしょうか。
同時着弾ペナルティである累積魔法耐性で減量された上での増加ということになるのかな。
もうかの「神威」からだいぶ経ってるし、状況も変わってきてるから、累積魔法耐性は廃止して欲しいですね。
超絶物理攻めが許されているのですから、魔法だけげんなりする仕様は無くして欲しいです。
精霊の印とは別のアビにして欲しいけど、そうすると魔法命中がたりなくなるのかなー
どういったタイミングで複数で詠唱する場合ダメージ増加になるんでしょうか。
同時着弾ペナルティである累積魔法耐性で減量された上での増加ということになるのかな。
もうかの「神威」からだいぶ経ってるし、状況も変わってきてるから、累積魔法耐性は廃止して欲しいですね。
超絶物理攻めが許されているのですから、魔法だけげんなりする仕様は無くして欲しいです。
精霊の印とは別のアビにして欲しいけど、そうすると魔法命中がたりなくなるのかなー
|
|
© SQUARE ENIX FINAL FANTASY, SQUARE ENIX, and the SQUARE ENIX logo are registered trademarks of Square Enix Holdings Co., Ltd. Vana'diel , Tetra Master, PLAYONLINE, the PLAYONLINE logo, Rise of the Zilart, Chains of Promathia, Treasures of Aht Urhgan, and Wings of the Goddess are registered trademarks of Square Enix Co., Ltd. The rating icon is a registered trademark of the Entertainment Software Association. All other trademarks are the property of their respective owners. Online play requires internet connection. |

Reply With Quote