アレイズ、導入前から入手困難だと確定されてしまっているわけですがそこの所流してしまってもいいものでしょうか。
しかし、入手困難な魔法なので必須魔法にはなりません、大丈夫ですってすごい論理展開ですよね。
早めにレリミシ作成クラスとか、新ナイズル100層クラスとか言っておいた方がいいと思いますよ、ディレクターさん。
ちなみに、レリック片手棍にアレイズが付けるセンスがあれば、もう少し・・・・、いえ、止めておきましょう![]()
アレイズ、導入前から入手困難だと確定されてしまっているわけですがそこの所流してしまってもいいものでしょうか。
しかし、入手困難な魔法なので必須魔法にはなりません、大丈夫ですってすごい論理展開ですよね。
早めにレリミシ作成クラスとか、新ナイズル100層クラスとか言っておいた方がいいと思いますよ、ディレクターさん。
ちなみに、レリック片手棍にアレイズが付けるセンスがあれば、もう少し・・・・、いえ、止めておきましょう![]()
Last edited by setu; 02-20-2012 at 07:08 PM.
|
|
© SQUARE ENIX FINAL FANTASY, SQUARE ENIX, and the SQUARE ENIX logo are registered trademarks of Square Enix Holdings Co., Ltd. Vana'diel , Tetra Master, PLAYONLINE, the PLAYONLINE logo, Rise of the Zilart, Chains of Promathia, Treasures of Aht Urhgan, and Wings of the Goddess are registered trademarks of Square Enix Co., Ltd. The rating icon is a registered trademark of the Entertainment Software Association. All other trademarks are the property of their respective owners. Online play requires internet connection. |

Reply With Quote