昨今DPSでCFすると長時間待たされることが少なくないわけですが、その際、トイレ行きたくなったり急な来客あった場合離席した時にシャキってキャンセルされてまた数十分待つのかって事態に陥ります。時間制限あってもいいのですがCFで待ってる項目に「待機」ってほしいです。その待機のときはCFで自分の順番来てもシャキらずに次の候補者に渡すみたいな感じで・・・不正もあるかもしれないので皆さんの意見を聞きたいと思いスレをたてさせていただきました。既存の議論内容だったらごめんなさい。
昨今DPSでCFすると長時間待たされることが少なくないわけですが、その際、トイレ行きたくなったり急な来客あった場合離席した時にシャキってキャンセルされてまた数十分待つのかって事態に陥ります。時間制限あってもいいのですがCFで待ってる項目に「待機」ってほしいです。その待機のときはCFで自分の順番来てもシャキらずに次の候補者に渡すみたいな感じで・・・不正もあるかもしれないので皆さんの意見を聞きたいと思いスレをたてさせていただきました。既存の議論内容だったらごめんなさい。
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.