特定アイテム目的(装備品・ZW等)で高速で周回する必要があるのなら、まずメンバーを募集して事前に打ち合わせをしてID突入した方が効率良く攻略できますよー
CFを利用する場合、初見の方や不慣れな方がいた場合には普通より時間が掛かると思いますし攻略失敗も考えられますから他人にはお薦めできませんね・・・(最悪、故意に進行を妨害していると勘違いされる事態も考えられます)
あと私もローレベルルーレットを利用しますが、がっかりして即退出されるタンクさんにお会いしたことはありませんね^^;
特定アイテム目的(装備品・ZW等)で高速で周回する必要があるのなら、まずメンバーを募集して事前に打ち合わせをしてID突入した方が効率良く攻略できますよー
CFを利用する場合、初見の方や不慣れな方がいた場合には普通より時間が掛かると思いますし攻略失敗も考えられますから他人にはお薦めできませんね・・・(最悪、故意に進行を妨害していると勘違いされる事態も考えられます)
あと私もローレベルルーレットを利用しますが、がっかりして即退出されるタンクさんにお会いしたことはありませんね^^;
Last edited by Scyfield; 02-02-2015 at 08:55 PM.
文章で意図を伝えるって難しいな~
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.