別にどのスレにレスしようが、聞きたい内容が分かればいいのではありませんか?
こんかいの75個の回答は特殊な事例で、毎週あのペースで回答することは無理だと思いますよ。私も期待していませんし、モデレーターに毎週その数の回答を要求するのは酷というものです。
回答の選別については、確かにありますね。例えばBGMなんかの問題は完全にスルーされています。植松氏批判につながるので、取り扱いが難しいのかなlと推測しています。
別にどのスレにレスしようが、聞きたい内容が分かればいいのではありませんか?
こんかいの75個の回答は特殊な事例で、毎週あのペースで回答することは無理だと思いますよ。私も期待していませんし、モデレーターに毎週その数の回答を要求するのは酷というものです。
回答の選別については、確かにありますね。例えばBGMなんかの問題は完全にスルーされています。植松氏批判につながるので、取り扱いが難しいのかなlと推測しています。
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.