現状のヘイストの仕様は確かに問題があると思いますが、もう手遅れではないかと思います。
もしヘイストの仕様を変えたら火力が圧倒的に下がり、それまでのヘイスト仕様で戦う事を想定していたモンスターはとんでもなく強くなってしまいます。
空蝉と同じですね。
強力すぎますが、その強力なものに合わせて敵が調整されてるのでもうどうしようもなくなっています。
現状のヘイストの仕様は確かに問題があると思いますが、もう手遅れではないかと思います。
もしヘイストの仕様を変えたら火力が圧倒的に下がり、それまでのヘイスト仕様で戦う事を想定していたモンスターはとんでもなく強くなってしまいます。
空蝉と同じですね。
強力すぎますが、その強力なものに合わせて敵が調整されてるのでもうどうしようもなくなっています。
|
© SQUARE ENIX FINAL FANTASY, SQUARE ENIX, and the SQUARE ENIX logo are registered trademarks of Square Enix Holdings Co., Ltd. Vana'diel , Tetra Master, PLAYONLINE, the PLAYONLINE logo, Rise of the Zilart, Chains of Promathia, Treasures of Aht Urhgan, and Wings of the Goddess are registered trademarks of Square Enix Co., Ltd. The rating icon is a registered trademark of the Entertainment Software Association. All other trademarks are the property of their respective owners. Online play requires internet connection. |