範囲攻撃のある対NMに関しては致命的に不得手ですよね。
例えばナイズル塔みたいに、
道中の雑魚敵の間にリキャスト回復できる(または経験値での成長で回復させる)、ボスは短期決戦で先に倒せる
といった場所ならある程度運用可能でしたが、逆に言えばその辺りでしかまともに維持出来てなかったとも言えます。
特にアビセアは範囲攻撃と、それに合わせて後衛のケアルシャワー化で
キツさが顕著になってますねー
範囲攻撃のある対NMに関しては致命的に不得手ですよね。
例えばナイズル塔みたいに、
道中の雑魚敵の間にリキャスト回復できる(または経験値での成長で回復させる)、ボスは短期決戦で先に倒せる
といった場所ならある程度運用可能でしたが、逆に言えばその辺りでしかまともに維持出来てなかったとも言えます。
特にアビセアは範囲攻撃と、それに合わせて後衛のケアルシャワー化で
キツさが顕著になってますねー
|
© SQUARE ENIX FINAL FANTASY, SQUARE ENIX, and the SQUARE ENIX logo are registered trademarks of Square Enix Holdings Co., Ltd. Vana'diel , Tetra Master, PLAYONLINE, the PLAYONLINE logo, Rise of the Zilart, Chains of Promathia, Treasures of Aht Urhgan, and Wings of the Goddess are registered trademarks of Square Enix Co., Ltd. The rating icon is a registered trademark of the Entertainment Software Association. All other trademarks are the property of their respective owners. Online play requires internet connection. |