唐突に失礼します。メイジャン両手棍の装備ジョブを見ていて思いました・・・両手棍で殴りにいける魔導師になりたい・・・!
第3のグリモア、力のグリモアをください!!
魔法スキル上昇ではなく、物理スキルの上昇、前衛並のヘイスト、ステータスの上昇、ExWSの使用可など、棍で戦う力をください
ただこれは魔法能力のてこ入れが要らないというわけじゃないです。このスレも含め、学者スレでの魔法能力が不足してる点は強化してほしいですが、グリモアの選択肢を増やすのは、両立できると思います。
唐突に失礼します。メイジャン両手棍の装備ジョブを見ていて思いました・・・両手棍で殴りにいける魔導師になりたい・・・!
第3のグリモア、力のグリモアをください!!
魔法スキル上昇ではなく、物理スキルの上昇、前衛並のヘイスト、ステータスの上昇、ExWSの使用可など、棍で戦う力をください
ただこれは魔法能力のてこ入れが要らないというわけじゃないです。このスレも含め、学者スレでの魔法能力が不足してる点は強化してほしいですが、グリモアの選択肢を増やすのは、両立できると思います。
| 
			 | 
		© SQUARE ENIX FINAL FANTASY, SQUARE ENIX, and the SQUARE ENIX logo are registered trademarks of Square Enix Holdings Co., Ltd. Vana'diel , Tetra Master, PLAYONLINE, the PLAYONLINE logo, Rise of the Zilart, Chains of Promathia, Treasures of Aht Urhgan, and Wings of the Goddess are registered trademarks of Square Enix Co., Ltd. The rating icon is a registered trademark of the Entertainment Software Association. All other trademarks are the property of their respective owners. Online play requires internet connection.  | 

Reply With Quote