要は練成に必要なスキルが一人では確保できない事が多い事が問題なんですかねー
そう言えば次回の大規模VUで練成による既存装備の強化が宣伝されてましたねー・・・
私も合成でこのサブスキルが60以上に上げられたらなぁと何度も思った事がありますので是非やってほしいですね
また、今回のように仕様変更についてメーカーが進んでユーザー側に意見を求めるのは大変嬉しいことです
できれば他のものについても色々な提案をユーザー側に求めていただけると凄く助かりますね
要は練成に必要なスキルが一人では確保できない事が多い事が問題なんですかねー
そう言えば次回の大規模VUで練成による既存装備の強化が宣伝されてましたねー・・・
私も合成でこのサブスキルが60以上に上げられたらなぁと何度も思った事がありますので是非やってほしいですね
また、今回のように仕様変更についてメーカーが進んでユーザー側に意見を求めるのは大変嬉しいことです
できれば他のものについても色々な提案をユーザー側に求めていただけると凄く助かりますね
|
© SQUARE ENIX FINAL FANTASY, SQUARE ENIX, and the SQUARE ENIX logo are registered trademarks of Square Enix Holdings Co., Ltd. Vana'diel , Tetra Master, PLAYONLINE, the PLAYONLINE logo, Rise of the Zilart, Chains of Promathia, Treasures of Aht Urhgan, and Wings of the Goddess are registered trademarks of Square Enix Co., Ltd. The rating icon is a registered trademark of the Entertainment Software Association. All other trademarks are the property of their respective owners. Online play requires internet connection. |