私は自分が暗黒騎士をやっているから暗黒弱体推進派を嫌っている訳ではないですね。
戦士強過ぎませんかスレが立った時もそうですが、人と自分を比べることに目を奪われていたり、自分を高める努力をするよりも、他者を引きずり落とすことで相対的に自己の地位を高めよう、という考えを持つ人に対して、とても強い嫌悪感を抱くのです。
もし、また○○強過ぎませんか?というスレが立てば、私はきっと同じことを言います。
「自分を磨きなさい」と。
私は自分が暗黒騎士をやっているから暗黒弱体推進派を嫌っている訳ではないですね。
戦士強過ぎませんかスレが立った時もそうですが、人と自分を比べることに目を奪われていたり、自分を高める努力をするよりも、他者を引きずり落とすことで相対的に自己の地位を高めよう、という考えを持つ人に対して、とても強い嫌悪感を抱くのです。
もし、また○○強過ぎませんか?というスレが立てば、私はきっと同じことを言います。
「自分を磨きなさい」と。
|
|
© SQUARE ENIX FINAL FANTASY, SQUARE ENIX, and the SQUARE ENIX logo are registered trademarks of Square Enix Holdings Co., Ltd. Vana'diel , Tetra Master, PLAYONLINE, the PLAYONLINE logo, Rise of the Zilart, Chains of Promathia, Treasures of Aht Urhgan, and Wings of the Goddess are registered trademarks of Square Enix Co., Ltd. The rating icon is a registered trademark of the Entertainment Software Association. All other trademarks are the property of their respective owners. Online play requires internet connection. |

Reply With Quote