とりあえず、ここまで全てにいいね押しました。
私は毎週AVやってるんですけど、
試しにレジストチャーム装備を可能な限り揃えてLoveに挑んだところ、
(胡蝶も全レジ+5にしました。)
レジストできたのは多めに見てもせいぜい3割程度です。
いろんなステータスを犠牲にする割にはあまりに低すぎると思います。
バ系レジスト系の効果を上げていただき、
脱衣とアイテム使用禁止に関しても何か防げる手段がほしいです。
とりあえず、ここまで全てにいいね押しました。
私は毎週AVやってるんですけど、
試しにレジストチャーム装備を可能な限り揃えてLoveに挑んだところ、
(胡蝶も全レジ+5にしました。)
レジストできたのは多めに見てもせいぜい3割程度です。
いろんなステータスを犠牲にする割にはあまりに低すぎると思います。
バ系レジスト系の効果を上げていただき、
脱衣とアイテム使用禁止に関しても何か防げる手段がほしいです。
Last edited by Akatsuki; 12-09-2012 at 06:22 PM. Reason: で が抜けてました。
貢献、貢献、……また貢献!
|
|
© SQUARE ENIX FINAL FANTASY, SQUARE ENIX, and the SQUARE ENIX logo are registered trademarks of Square Enix Holdings Co., Ltd. Vana'diel , Tetra Master, PLAYONLINE, the PLAYONLINE logo, Rise of the Zilart, Chains of Promathia, Treasures of Aht Urhgan, and Wings of the Goddess are registered trademarks of Square Enix Co., Ltd. The rating icon is a registered trademark of the Entertainment Software Association. All other trademarks are the property of their respective owners. Online play requires internet connection. |

Reply With Quote