片手棍のレルムレイザーは戦ナも使えて7回攻撃
片手斧は4回、片手剣は5回
その上、片手棍はTPで命中補正があって、TP100でもかなり強力な命中ボーナスがある模様
このままだと、戦ナの片手メイン武器も片手棍になりそうです
一方、片手刀はTP攻撃補正といいながら、TP100でかなり強力な攻撃力マイナスがある
何を考えてこういう差別化を設定しているのですか
実際にゲームしていない人が思いつきで設定考えているとしか考えられません
片手棍のレルムレイザーは戦ナも使えて7回攻撃
片手斧は4回、片手剣は5回
その上、片手棍はTPで命中補正があって、TP100でもかなり強力な命中ボーナスがある模様
このままだと、戦ナの片手メイン武器も片手棍になりそうです
一方、片手刀はTP攻撃補正といいながら、TP100でかなり強力な攻撃力マイナスがある
何を考えてこういう差別化を設定しているのですか
実際にゲームしていない人が思いつきで設定考えているとしか考えられません
|
|
© SQUARE ENIX FINAL FANTASY, SQUARE ENIX, and the SQUARE ENIX logo are registered trademarks of Square Enix Holdings Co., Ltd. Vana'diel , Tetra Master, PLAYONLINE, the PLAYONLINE logo, Rise of the Zilart, Chains of Promathia, Treasures of Aht Urhgan, and Wings of the Goddess are registered trademarks of Square Enix Co., Ltd. The rating icon is a registered trademark of the Entertainment Software Association. All other trademarks are the property of their respective owners. Online play requires internet connection. |

Reply With Quote