レリックについては、現状でもこのくらいの難易度に既になっていると思いますよ?現状の裏緩和で実質レリックの取得も緩和されたとはいえ、
「持ってて当然」とならない程度に、頑張ってる人が作れるようになるならそれはそれで良いんじゃないかな、とか
ミシックについては自分も多少の緩和は必要だと思いますが、エンピみたいに持ってて当然的な難易度になるのだけは本当に辞めて欲しい。
レリックについては、現状でもこのくらいの難易度に既になっていると思いますよ?現状の裏緩和で実質レリックの取得も緩和されたとはいえ、
「持ってて当然」とならない程度に、頑張ってる人が作れるようになるならそれはそれで良いんじゃないかな、とか
ミシックについては自分も多少の緩和は必要だと思いますが、エンピみたいに持ってて当然的な難易度になるのだけは本当に辞めて欲しい。
|
|
© SQUARE ENIX FINAL FANTASY, SQUARE ENIX, and the SQUARE ENIX logo are registered trademarks of Square Enix Holdings Co., Ltd. Vana'diel , Tetra Master, PLAYONLINE, the PLAYONLINE logo, Rise of the Zilart, Chains of Promathia, Treasures of Aht Urhgan, and Wings of the Goddess are registered trademarks of Square Enix Co., Ltd. The rating icon is a registered trademark of the Entertainment Software Association. All other trademarks are the property of their respective owners. Online play requires internet connection. |

Reply With Quote